dijous, 4 d’agost del 2011

Sortida a Marineland

Divendres, dia 29 de juliol, vem anar al parc d'aigua i d'animals Marineland!!. Primer, vem anar a veure l'espectacle dels ocells tropicals (ens van agradar molt, sobretot el batman). Després, vem anar a veure a les foques i els dofins. Les foques van jugar amb pilotes i cercles i van fer salts i tombarelles (ens va agradar molt el soroll que feien). Quan van acabar les foes van sortir els dofins (ens van agradar molt tots els salts que feien). A la 13:00h tots a taula!! Cadascú va portar el seu apat: carmenyoles amb amanideta, pasta, truiteta, algún que altre entrepà, i tot, tot, molt bó. Havent dinat, fora roba i a l'aigua falta gent!! L'aigua estava freda, tot i així ens vem tirar pels tovogans. La Núria es va tirar tres cops per les catarates, així com el Dani, la Miriam, la Georgina i alguns monitors. Ui quina por!! Tot i el fred, no va faltar el geladet, eh Pere?! Arribades les cinc va arribar l'autocar i vem tornar a canet escoltant el nostre programa de radio. Alguns es van agafar de la mà, com en Brian i la Laura, altres van estar cantant com el Sergi, altres van fer una bacaineta com la Vero, la Lul i la Sandra; la Teresa ens va explicar totes les intimitats dels monitors del Ravadà!!

En aquesta sortideta em estrenat autocar adaptat!! Quin luxe!! No com els lavabos de Marineland tu!!, que has de fer les mil i una per encabir-te.







1 comentari:

  1. noooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! akesta foto fa por!!! a ki se li ocorre posar al pelut davant???? amb lu maca k es la foto de grup. M'alegro que us hagi anat bé el dia de Marineland.
    Marçal

    ResponElimina