divendres, 26 d’agost del 2011

Sortida a Mataró!

El passat 3 d'agost vam anar a Mataró ja que allà ens farien un taller de circ. Uyyy com ens avancem! Primer de tot vam quedar davant de la biblioteca i on cop vam estar tots junts... cap el tren! sí sí aquell que segons en Sergi fa pipipiiiii (quan tanca les portes) i chuchuchuuuuu (un cop arrenca). Després de les tres paradetes... ja vam arribar a Mataró! Un cop allà vam anar buscant un lloc on hi hagués ombra per amagar-nos de tanta calor i poder esmorzar, i així va ser, vam acabar a uns bancs molt còmodes on passava un aire molt agradable. 
Quan vam acabar d'esmorzar vam anar direcció al local on ens feien el taller de circ, deu meu, no trobàvem el lloc i vinga seguir caminant i vinga tornant enrere... d'aquí l'emprenyament d'en Brian i l'Eric, mira que són d'impacients els nostres nanos, jajaja!
I per fi, després de 5 minuts de no saber no era el lloc: vam arribar! A la porta ens esperava un noi molt maco i un cop entrats una noia també molt maca. Un cop allà ens vam fer la presentació de l'activitat i ens vam fer demostracions molt guays! 
Acció! TiC, vam demostrar una vegada més les nostres traces amagades del circ: uns fent malabars amb mocadors i els més experts amb pilotes. Altres,  mentrestant, fent equilibri a la corda (hem de dir que tots van pujar i els va agradar molt!), quins nanos més equilibristes que tenim!. Altres, estàvem al trapezi fent tombarelles o utilitzant els platillos. Bueno, hem de dir també, que altres com la Manzanares, per variar, va començar a parlar amb els altres nois que es trobàvem per allà fent calentaments. No sabem res, eh Manza?
Ah! Alguns monitors com l'Edu van aprofitar per agafar els mocadors i simular un casament!
Després de tant esforç físic encara estàvem a tope! ens van posar música i vam estar ballant una bona estona. Alguns més com és el cas de la Gabriela, en Jordi Azor, la Teresa i la Laura Guerra. D'altres, sentien més la música com és el cas d'en Sergi. 
Ja després d'un matí ple d'activitats molt guays, els nois que ens van ensenyar tot, ens van acompanyar fins la porta, eren molt simpàtics! Ara ens disposàvem a buscar el nostre lloc per menjar: vam acabar en un parc molt xulu que estava ple de gespa, flors, bancs, tobogans, gronxadors... Ara si que sí anàvem a menjar la nostra truiteta de patata i llom i els nostres préssecs i pomes de postres, com ens cuida la Maribel!
I després... Oh! L'Ariel va començar a mullar i... comença la guerra!!!!! vam acabar tots xops, tant monitors com nanos, era un no parar de riures i mullades constants! Després d'una bona estona de remullada vam anar a fer una volteta per Mataró. Com feia tanta calor vam anar a fer un refrescos: Coca-coles, fantes de taronja o llimona, cacaolats, aiguetes... que bé que entraven!
Aix! Com passa l'estona, sense adonar-nos ja eren les 5 de la tarda i ja era hora d'anar al punt de trobada amb els pares.


Hem de dir que va ser una sortida que ens va fer disfrutar molt encara que després estàvem molt cansats, encara i així els nostres nanos ja volen repetir, així que ens apuntem per l'any vinent!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada