dijous, 28 de juliol del 2011

Anem a Marineland!!

Demà anirem a Marineland, un lloc acuàtic i d'animals. Hem quedat a les 9:00 davant de l'estació de bus dels comediants, per pujar al nostre autocar adaptat. llavors anirem cap a Palafolls!! Un cop arribem, esmorzarem cadascú el que hagi portat de casa (entrepans, galetes, sucs...) llavors anirem a visitar els dofins, les foques i els llorus (els que saben sumar). Un cop visitats els animals de Marineland dinarem, ja sabeu, carmenyoles amb allò que els pares i cuidadors ens han preparat (truiteta, tall rebossat, bosses de patates...) i acabarem el menú amb un geladet. Un cop digerit tot plegat, fora roba!! i a l'aigua.

En quan poguem us deixarem veure les fotus i us explicarem com ha anat el nostre divendres a Marineland...

PD: creueu els dits amb nosaltres, que no volem que ens plogui!!

1 comentari:

  1. Noies i nois,
    m'agrada veure que heu obert un blog perque ens poguem enterar del que esta passant a l'esplai, tot i això l'informació ens va arribant sempre de l'un o de l'altre.
    Us haig de dir que no es fa fàcil introduir comentaris doncs primer s'ha de crear una compte amb google i desprès penjar-ho que també es força liant.
    Però bé, com que no cal fer les coses perfectes ja ens esta bé.
    Res més, desitjarvos un bon estiu, que disfruteu de les activitats i la companyia, i ja sabeu que per qualsevol cosa em teniu a la vostre disposició.

    Marçal

    ResponElimina