dissabte, 27 d’agost del 2011

Sortida a l'Aquàrium!

El 10 d'agost vam quedar davant de la parada de Comediants per agafar el bus! Aquest cop no era adaptat així que els monitors van treure les espinaques de Popeye per començar a pujar els nostres companys de cadires. Aquest cop anàvem a l'AQUÀRIUM!!
Un cop arribats vam esmorzar els nostres entrepants ja que a les 11.00 ens disposàvem a entrar!
Dins de l'Aquàrium vam veure peixos de tot tipus, taurons, meduses, estrelles de mar, pops... fins i tot vam veure el Nemo i la Dori de Buscando a Nemo!! i no és broma, eh?! Posarem la foto perquè ho veieu! Un cop vam acabar de veure totes les peixeres, vam endinsar-nos "dins de l'aigua" gràcies a la cinta mecànica, teníem tot tipus de peixos i taurons tant a la nostra dreta com a la part superior, semblava com si els poguéssim tocar i nadar amb ells! Allà, a més, hi havia dos submarinistes que ens van saludar, què simpàtics!
I ja després de la primera part de la visita... a dinar al bar! (bueno, no va ser tan fàcil anar a dinar ja que ens vam liar una mica amb l'ascensor i les diferents sortides). Bé, anem al gra! un cop arribats al bar ens vam posar còmodes i vam començar a dinar: que si truitetes de patates, entrepans, macarrons, llom rebosat... vamos, un super menú!
Després d'omplir la panxa i descansar una micona ens vam anar a veure la segona part de la visita. En aquesta part hi havia més peixeres i d'animalots diferents als anteriors: pinguïns, piranyes, meduses... a més, hi havia una paret congelada que podíem tocar!! També, hi havia una espècie de "tanque submarí" on es van ficar en Dani i l'Eric per veure els peixos de més a prop! Els va agradar molt! Altres van aprofitar per ficar-se en un submarí com en Brian, en Jordi Azor... i d'altres com la Georgina per fer puzles de peixos.
Oh! ja s'acaba la sortida però abans... anem a berenar! i avui menú especial: Calipos de llima i maduixa, que eren de bons i que bé que van entrar amb la caloreta!
Després d'acabar el geladet vam anar al nostre autocar. Alguns van aprofitar per parlar pel camí, d'altres per cantar i d'altres per dormir... del que estàvem tots d'acord és que volem repetir aquesta sortida el més aviat possible ja que ens va agradar molt la diversitat d'animals que es troben dins de l'aigua!



Nemo i Dori de Buscando a Nemo






Fins a la pròxima actualització people!!!!!

2 comentaris: