dissabte, 24 de desembre del 2011

Arriba el Nadal

Arriba el Desembre, i amb ell totes les festes i tots els nens i nenes de l'esplai a punt de fer gresca!!!
El dissabte passat dia 17, vam montar i decorar l'arbre de nadal. A més va passar el Pare Noel per l'esplai i va venir tot carregat de regals per tots, però tots TOTS, no només els alumnes sinó que també n'hi havia per monitors, voluntaris, les cuineres, l'alcade i altres membres de l'ajuntament... Entre els regals que hi havien: una manta, neules,i mitjons. En acabat, vam fer un pica pica amb tothom, amb els pares, monitors, la presidenta...
Avui dia 23 hem obert l'esplai de Nadal i després d'esmorçar, hem anat al bosc d'excursió a la Font del Drac, hem collit flors per al nostre pessebre, i quan hem arribat a l'esplai ens hem disposat a fer el pessebre, que ens ha quedat de conya!!! creieu-vos-ho, si no veniu a veure'l.

Hem dinat macarrons, boníssims de la Maribel, i ens ho hem acabat tot, sobretot en Sergi, la Georgina, en Bria(que ha repetit), a Nuria, i la Vero.
Quan hem acabat, ens hem posat a veure la pel·lícula escollida per la Núria: "Garfrield" i llavors en Jordi i l'Alex han dinat un bon platàs de macarrons! :)

Bones festes a tothom i us desitjem un Feliç Any 2012!!!

Terra i Cel

1 comentari:

  1. puc donar fé de que el pessebre us ha quedat molt bé!!i que mentre hi hagi esplai els nostres nens/nenes s'ho passaran bé ,també, perqué porteu una marxa tots plegats...,(ells els primers).Gràcies per la feina que feu, sempre amb un somriure... pero recordeu que la georgie fá dietaaaaaaaaaaa!!!! jejejj

    ResponElimina