dissabte, 5 de novembre del 2011

El Halloween arriba a l'esplai

El dissabte 22 d'octubre vam fer dia de Halloween. Per això, vam agafar carabasses de debó i les vam decorar per l’esplai. Un cop fet això, tots nosaltres vam pintar dibuixos de carabasses per decorar les parets de l’esplai. Per saber qui les havia pintat vam escriure els nostres noms. Per demostrar-ho tenim una foto:



Un cop fet ens vam espavilar per anar als quatre cantons a la parada que teniem i on els pares venien les castanyes i els moniatos. Quan arribàvem a la parada l’Alexandra ja olorava l’olor i va dir: "mmm... quina olor a castanyes!!". Li encanten! Quan hi vam ser ens vam disposar a vendre les castanyes i també les galetes de xocolata i els bunyols que la Merche havia havia fet, que per cert, esaven boníssims!
S’ha de dir que vam triomfar. Ho vam vendre tot, sobretot gràcies a la Núria que és una molt bona venedora. Quan vam acabar vam tornar a la parada i vam berenar coca i sucs per celebrar l’aniversari de la Georgina. Li vam desitjar un feliç aniversari.

El dissabte següent a l’esplai vam seguir amb el Halloween. Aquest cop vam explicar històries de por amb espelmes, per ambientar l’esplai, i vam tenir la presència d’una convidada molt especial: la Senyora Tenebres. Ella ens vam explicar que només ve un cop l’any, i és el dia 1 de novembre de cada any, perquè és el dia de Tots Sants. La senyora Tenebres enva captivar amb els seus cabells blancs, els llavis negres i sobretot amb les seves històries terrorífiques. Així doncs ens va explicar: la història del cementiri de Sant Pol; la història d’en Max i la corba de la carretera, en Max i el vol fantasma, entre d’altres. Alguns es van espantar més que d’altres, com la Georgina, la Núria i l’Eric. Van ser uns dies terrorífics i molt divertits!

2 comentaris:

  1. Amb raó no ha dormit gens la Georgina, ja us aclariré jo dissabte vinent !!! jejejej

    ResponElimina