dissabte, 15 d’octubre del 2011

L'Ariel marxa a Mèxic!

El dissabte passat quan vam arribar a l'esplai ja sabiem la feina que ens tocava: Preparar la festa d'acomiat a l'Ariel! Així que ens vam posar "manos a la obra" i vam fer una pancarta per l'Ariel on vam escriure "VIVA MÉXICO" i els noms de tots nosaltres per tal que l'Ariel s'enrecordi de nosaltres quan estigui a Mèxic amb els micos.
Un cop feta la pancarta ens vam dirigir a la cuina per fer el Taller de cuina, on vam preparar una coca de nocilla amb lacasitos de colors per sobre.
Quan vam acabar la coca, vam anar a la sala a fer "l'assaig" per la sorpresa de l'Ariel. L'Alexandra es va pujar sobre la taula i va dir el què haviem de fer: Seure'ns tots amagats, apagar les llums i fer silenci (cosa que la Núria i l'Eric els hi va costar moltíssim!).
Quan vam sentir que picaven al timbre, ens vam posar nerviosos ja que arribava l'Ariel. Llavors vam posar-nos en posició i vam fer silenci absolut. En aquell moment, l'Ariel va obrir la porta de la sala, així que vam encendre els llums i posar la música a tope!! I vam cridar: SORPRESA!! I vam començar la festa!!!
Vam fer entre tots un regal a l'Ariel: un CD amb vídeos i fotos nostres. També una capsa plena de carrets perquè faci moltes fotos a Mèxic!
Bé Ariel, moltes gràcies per estar amb nosaltres tots aquest anys, esperem veure't aviat!! I sobretot, disfruta de la teva experiència a Mèxic!!
Un petonàs enorme de part de tot Terra i Cel!

FINS AVIAT MEXICÀ!

2 comentaris:

  1. segur que us ho vareu pasar molt bé! i el cd, guapissim!!

    ResponElimina
  2. Molt bones a tots/es.
    llegeixo que l'últim dia de l'ariel a l'esplai li vau preparar una festa, segur que va ser molt divertit. Jo se de part de la Júlia que tot li esta anant bé, ja ha arribat a la selva amb els seus amics els ximpanzes i que dintre d'uns dies es podra tornar a comunicarà amb nosaltres, bueno més aviat amb la Julia. Ara bé, m'imagino que la marxa de l'Ariel no fa parar les activitats de l'esplai.
    Jo estic molt content de poder llegir les vostres publicacions, comentar-les i alegrar-me per vosaltres.
    Nois/es, espero veureu's en poc, de mentre us envio una forta abraçada.

    ResponElimina